Panasonic TX-40DX600E [TEST]: Vinder på billedkvaliteten

edbpriser.dk 15-06-2017 10:09

40"-skærm til 4.350 kroner er ikke himmelråbende dyrt, ikke dyrest i testen. Men måler man i forhold til skærmstørrelsen, så får du faktisk mindst for pengene her. Man kan ikke engang ”undskylde” Panasonic med, at de har UHD-opløsning, smart-TV osv. – det får du også fra LG til lavere pris.

Til gengæld kan Panasonic TX-40DX600E bryste sig af at levere testens bedste billede. Og da det jo er billedet, der tæller mest, er det også Panasonic, vi peger på som testvinder.

Billedkvalitet i topklasse
For billedet har en ro og en dybde, som vi ikke finder hos de øvrige deltagere. Især med ”Cinema”-indstillingen har skærmen en stoflighed og dybde, som vi normalt forbinder med langt mere kostbare TV'er.

Du får masser af detaljer – der er jo tale om et UHD-tv – men de indgår også naturligt i helheden og bliver ikke penslet unaturligt ud, som mange TV'er i dag har tendens til.

Læs også: LG 55B6 [TEST]: Nyt OLED-TV sprænger rammerne

TV'ets styrke er især, at det kan begå sig i et blandet TV-miljø med forskellige standarder. Nogle TV-kanaler sender i 720p, andre i 1080i, og så er der Blu-ray og Netflix, hvor næsten alt foregår i full HD, men har du en UHD Blu-ray-afspiller kan du opleve et ægte 4K-billede.