PC kabinetter med sider af hærdet glas

edbpriser.dk 20-04-47409 11:30

En god gang hardware porno er vel den rette betegnelse for producenten Lian Lis nyeste PC kabinetter: PC-O5SX, PC-O6SX og PC-O7SX.

Læs også: Skrivebordet er også dit PC kabinet

De flotte PC kabinetter med glassider og fuld smæk på LED-belysningen er blevet vist frem på Computex messen i Taiwan i den forløbne uge, hvor de har vakt en del opsigt for deres lirede udseende.

Lian Li PC kabinetter PC-O5SX, PC-O6SX og PC-O7SX

De tre modeller varierer i størrelse, så PC-O5SX passer til et Mini-ITX bundkort, PC-O6SX er til Micro-ATX og PC-O7SX til ATX, så der er en størrelse til de flestes præferencer.

De understøttede grafikkort-størrelser er henholdsvis 190, 290 og 310 mm.

Med sider i hærdet glas og et chassis i aluminium får Lian Li PC kabinetterne en ganske høj kampvægt på helt op omkring 10 kg for det store PC-O7SX, men til gengæld ser de jo svært godt ud, som de står der og blotter al deres indmad i lækker belysning.

Lian Li PC kabinetter PC-O5SX, PC-O6SX og PC-O7SX

TweakTown, som har besøgt Lian Lis stand på Computex og taget billederne her på siden, har ikke opgivet nogle priser eller lanceringsdatoer for Lian Li kabinetterne, så vi må vente tålmodigt.

Læs også: Windows 10 PC på størrelse med en strømforsyning

Indtil da kan du jo kigge på alle Lian Lis PC kabinetter her, hvor deres berømte kabinet formet som et damplokomotiv også er at finde, eller se et par videoer af nogle af de tidligere modeller under artiklen.

Lian Li PC kabinetter PC-O5SX, PC-O6SX og PC-O7SX