Philips 346B1C [TEST]: Bred skærm med gode funktioner

Rasmus Elm Rasmussen - 24-07-52551 06:50

En ultrabred skærm kan have store fordele, især hvis du arbejder med tidsbaserede projekter som musik- og videoredigering, hvor den muliggør overblik over et langt tidsforløb, uden at man skal scrolle frem og tilbage hele tiden.

Philips 346B1C giver dig ikke mindre end 34 tommers skærmareal strukket ud i et format på 3440 x 1440 pixel. Der er tale om en LCD-skærm, hvor det let buede VA-panel giver en omsluttende oplevelse og sikrer nogenlunde samme afstand mellem skærm og øjne hele vejen rundt.

Vi er ikke ubetingede tilhængere af buede skærme, men til arbejdsbrug giver de faktisk ret god mening. For her vil du altid sidde direkte foran billedet, hvor udsynet er bedst.

Skærmen leverer et rigtig fint billede med stærke farver og flot kontrast. Flicker-Free-teknologi og LowBlue-tilstand skåner dine øjne og gør det behageligt at arbejde ved skærmen længere tid, mens EasyRead giver en læseoplevelse, der nærmer sig papir.

Det brede format gør det muligt at køre to programmer samtidig, og du kan også dele billedet mellem to forskellige kilder, endda med mulighed for at betjene dem begge med samme mus og tastatur.


Læs mere...