Philips skærm i 21:9 format med MultiView-funktion

edbpriser.dk 24-04-2013 09:46

MMD, der er brand license partner for Philips-monitors, lancerer nu en 29" panorama-skærm i 21:9-format med ”true colour”-farvegengivelse, AH-IPS-teknologi og understøttelse af MultiView dual-source.
 
Skarp billedkvalitet
Bredformatet på 29" skærmen komplementerer 2560 x 1080 HD-opløsningen og ”true colour”-billedbehandlingen på den nye Philips 298X4QJAB-monitor – perfekt til underholdningen derhjemme. Den nye AH-IPS-skærmteknologi giver skarpe billeder og levende farver, og betragtningsvinklen på 178/178-grader sikrer et krystalklart billede fra alle vinkler, når familien samles for at se film.
 
Monitoren tilbyder også forskellige muligheder for at styrke brugeroplevelsen med features såsom SmartImage, der lader brugeren indstille billedet; SmartControl der gør det lettere at finjustere; SmartContrast der øger billedkontrasten; og SmartKolor der giver dybere og mere levende billeder.
 
Underholdning fra flere kilder samtidigt
Philips 298X4-skærmen har MultiView-funktion, som er ideel for brugere, der ønsker mange valgmuligheder i hverdagen.

Philips 298X4QJAB monitor

MultiView-funktionen gør det muligt at bruge flere enheder side om side, eksempelvis en PC og Blu-ray-afspiller. Brugeren kan streame indhold fra flere forskellige kilder samtidigt og bruge den ene side af skærmen til for eksempel at se live sportsopdateringer med en digital tv-modtager og den anden side af skærmen til at browse på nettet via en bærbar PC. 
 
Fleksibel tilslutning
Skærmen kan tilsluttes et væld af enheder takket være SmartConnect. Den er udstyret med bl.a. DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI og valgfri Thunderbolt, som giver brugerne mulighed for at nyde ukomprimeret video og lyd i høj opløsning. Desuden giver 298X4-monitoren adgang til højhastighedsdataoverførsler og plug-and-play via USB 3.0.