Plantronics BackBeat PRO 5100 [TEST]: Endnu mere frihed på farten

Mette Eklund - 11-11-2019 12:12

Feltet inden for true wireless-hovedtelefoner spidser til med en ny konkurrent i topklassen på det trådløse musikmarked

De seneste år har markedet for trådløse hovedtelefoner været i stærk vækst i takt med, at vores smartphones er blevet vores mobile musikafspiller, videoafspiller osv. Dog er en særlig type af hovedtelefoner vundet frem det sidste år, nemlig typen true wireless. Disse tilbyder fuld trådløs frihed og med kombinationen af sensorer på ørepropperne, genopladelige etuier, smart styring og genveje til vores digitale assistenter, har denne type opnået stor popularitet.

Det har da også betydet, at mange store teknologiproducenter er hoppet med på den helt trådløse vogn, og på årets IFA-messe i Berlin kunne Plantronics afsløre, at de nu er klar med deres første model inden for true wireless-genren nemlig Plantronics BackBeat PRO 5100.

Selvom Plantronics langt fra er de første på markedet med de sande trådløse hovedtelefoner, så er firmaet ikke ny ud i trådløse hovedtelefoner. Plantronics BackBeat Fit-serie er nemlig også helt trådløse, men har en lille ørekrog, der skal sikre, at de bliver på plads under sportslige aktiviteter.


Læs mere...