Politik i knivskarp kvalitet!

edbpriser.dk 04-08-42905 09:40

Det er dermed første gang, at en af de store danske DR dramaserier udkommer på Blu-ray!

"Borgen" er en af DR’s helt store satsninger, og forventningerne er til fulde blevet indfriet med 1.500.000 danskere foran TV-skærmen hver søndag.

"Borgen" var det mest sete program i samtlige af de første 7 uger serien blev sendt. Sidste afsnit, som blev sendt søndag d. 28/11, havde 1.556.000 seere og var det suverænt mest sete program den uge. Og nu udkommer serien altså allerede på Blu-ray og DVD!

”Det er første gang, at DR er klar med en dramaserie på DVD, så hurtigt efter, at den har været sendt i fjernsynet. Det er også første gang, at DR udgiver en dramaserie i Blu-ray-formatet.” siger chefen for DR Multimedie, Anders Kjærsgaard Sørensen.

Blu-Ray mediet er i det hele taget nyt for DR. 2009 julekalenderen "Pagten" som udkom i november, var den allerførste Blu-ray i DR regi nogensinde. Og nu følger man altså op med succes TV-serien "Borgen", som alle danskere nu får mulighed for at se i knivskarp kvalitet.

Warner Bros. Entertainment står for udgivelsen i de nordiske lande, og har i samarbejde med DR gjort alt for at skabe et fantasktisk produkt med spændende ekstramateriale, ligesom der som noget ganske specielt er synstolkning på produktet.

Deltag i konkurrencen om at vinde "Borgen" på Blu-ray eller DVD her

DVD/Blu-ray info:

DVD
Antal discs: 4 - Spilletid ca. 583 min. - Audio: (Dolby Digital 5.1) Dansk - Synstolkning - Undertekster: Dansk for hørehæmmede, dansk ved fremmedsprog, svensk, norsk, finsk, engelsk.
Ekstra materiale: Bloopers – Tilblivelsen af intromusikken – Fraklippede scener – Kommentarspor epiode 1, 4, 5 og 8 (ingen undertekster på ekstramaterialet).

Blu-ray
Antal discs: 2 - Spilletid ca. 583 min. - Audio: (Dolby Digital 5.1) Dansk - Synstolkning - Video: 1080/25 fps High Definition 16:9 LB 2.20:1 - Undertekster: Dansk for hørehæmmede, dansk ved fremmedsprog, svensk, norsk, finsk, engelsk.
Ekstra materiale: Bloopers – Tilblivelsen af intromusikken – Fraklippede scener – Kommentarspor epiode 1, 4, 5 og 8 (ingen undertekster på ekstramaterialet).