POWERPLAY oplader musen mens du spiller

edbpriser.dk 10-03-49427 17:16

Mere end fire års forskning og udvikling ligger der bag Logitech G's (G for Gaming) nye teknologier og gaming mus, som kommer på markedet til september.

Logitech G's mål er at gøre uendelig trådløs gaming til en realitet, og til det formål har de udviklet POWERPLAY systemet og LIGHTSPEED teknologien, der er verdens første trådløse opladningssystem til gaming mus på konkurrenceniveau.

Læs også: Logitech G910 Orion [TEST]: Gaming-tastatur med overskud

Logitech G POWERPLAY er således en strømførende musemåtte, der ved hjælp af elektromagnetisk resonans skaber et energifelt henover den 275 x 320 mm store overflade, som så leverer trådløs strøm til de nye gaming mus G703 og G903.

Logitech G G703 og G903 gaming mus

POWERPLAY systemet og de nye mus benytter sig endvidere af en anden ny trådløs Logitech teknologi, kaldet LIGHTSPEED.

LIGHTSPEED har en rapporthastighed på et millisekund og end-to-end signaloptimering, der giver en responshastighed på konkurrenceniveau, og med integrationen i POWERPLAY systemet opnås tillige bekvemmeligheden ved at have opladning og data i et enkelt USB-kabel.

"Med POWERPLAY, LIGHTSPEED og vores nye G903 og G703-mus får du uovertruffen præcision, ydeevne helt uden forsinkelser og ubegrænset opladning, hvilket giver gamere den højest mulige kvalitetsoplevelse", lover Ujesh Desai, vice president og general manager for Logitech G.

Pris og tilgængelighed

Logitech G POWERPLAY Wireless Charging System kan købes fra midt i september 2017 til en vejledende pris på 1.099 kroner.

Læs også: Test: Sandberg Commander Gaming Chair

Logitech G703 og G903 LIGHTSPEED Wireless Gaming musene forventes ligeledes at være tilgængelig i detailhandlen fra midt september til en vejledende pris på henholdsvis 999 og 1.499 kroner.