Prisbasker: Action kamera til halv pris

edbpriser.dk 04-03-49052 04:53

Veho er ikke det mest kendte mærke blandt action kameraer på EDBpriser, men i anmeldelser bliver en af denne uges prisbaskere, Veho muvi HD10, fremhævet for sin gode kvalitet og høje brugervenlighed.

Læs også: Selfie-drone du kan have i lommen

Man kan nemt finde et dyrere action kamera med bedre specifikationer, men hvis du er begynder og gerne vil prøve kræfter med action optagelser, så er Veho muvi HD10 et godt sted at starte - især nu hvor prisen er røget ned under en tusse.

Kameraets CMOS billedsensor er på 5 MP, og den kan optage dine udskejelser på skateboard, ski, mountainbike eller andet i 1920 x 1080 px opløsning. Den maksimale optagetid er på 4 timer per opladning af det indbyggede batteri.

Der medfølger et 4 GB microSDHC hukommelseskort til at lagre dine videoklip, og hvis du får brug for mere plads, er det ikke dyrt at finde et microSD-kort med større kapacitet.

Læs også: Video: Se hvordan kameraet i iPhone 7 Plus klarer sig mod et $50.000 professionelt videokamera

Tilbehørspakken til Veho muvi HD10 er også meget fornuftig med fjederclip, monteringssæt til hjelm og radiofjernbetjening, så du er klar til at komme i gang med det samme.

Find bedste pris på Veho muvi HD10 her