Priser til LG og Huawei smartphones ved EISA Awards

edbpriser.dk 19-08-2014 11:42

EISA står for European Imaging and Sound Association, og det er en multimedieorganisation, der tester forbrugerelektronik. Organisationens medlemmer inkluderer 50 specialmagasiner fra 20 europæiske lande, der skriver om netop forbrugerelektronik.

EISA’s priser er prestigefyldte, og de fungerer ofte som en indikator for bedste køb til forbrugere. Huawei og LG er altså blandt dette års vindere på smartphonefronten, mens Samsung får en smule oprejsning, når det kommer til kameraer.

Avanceret eller budgetvenlig

LG’s topmodel G3 vandt prisen for ”European Advanced Smartphone”, der gives til den bedste smartphone på markedet. Eksperterne lagde især vægt på G3’s QHD skærm, som gør LG markedsførende.

Læs også: Fantastisk udseende rammeløs mobil fra Sharp

Smartphonens hurtige processor, mulighed for indsættelse af micro SD kort, store batteri og LG’s Knock Code får også rosende ord med på vejen af ekspertpanelet, der kalder G3 en klar vinder. Det må Samsung være ked af at høre, da deres Galaxy S5 som bekendt også kom på markedet her i 2014.


Huaweis Ascend P7 vandt blandt andet på grund af dens flotte tynde design.

”European Consumer Smartphone” gives til mere budgetvenlige smartphones. Her er Huaweis Ascend P7 vinderen, og den roses for dens flotte tynde glasdesign, gode kameraer og dens 1,8 GHz processor, som Huawei selv har bygget.

Huaweis Ascend P6 vandt den samme pris sidste år, så Huawei har altså formået at bygge videre på successen med den nyeste udgave af deres Ascend-telefoner.

Bedste tablet kommer fra Sony

Sonys Xperia Z2 vinder bedste europæiske tablet, hvilket måske er en smule overraskende. EISA roser dens tynde design og flotte skærm med gode farver, exceptionelle detaljer og en fantastisk billedkvalitet.

Læs også: Lenovo sælger nu flere mobiltelefoner end PC’er

På hardwaresiden er der også kun ros til dens 2,3 GHz Quad-Core processor, 3 GB RAM og kraftige batteri. En ekstra bonus er Xperia Z2’s IP58-certifikation, der gør den vandtæt i en halv time ned til halvanden meters vand.

Derudover vandt Samsung bedste smartphone kamera med Galaxy K Zoom og bedste smarte kamera med NX30.