Prisstærk RGB oplyst tastatur og mus combo

edbpriser.dk 07-01-2016 12:26

De oplyste tastaturer og mus tiltaler gerne gamere, som vil have lidt mere fest i gaden end den normale kontorbruger, men prisen er ikke altid lige så tiltalende.

Derfor kommer Thermaltake nu med en combo bestående af et tastatur og en mus, som begge byder på RGB oplysning, og som ikke sprænger budgettet.

Læs også: Et gamer-keyboard til de kræsne: Strike Battle

Thermaltake Challenger Prime RGB Membrane Gaming Combo hedder sættet, der kommer i handlen snart til en vejledende pris på $59,99 eller lige omkring 500 danske kroner.

Fest og farver fra Thermaltake

Især tastaturet kan levere fest i gaden med forskellige lysshows, der oplyser tasterne på flere måder - se video herunder - men musen kan også skifte farve, mens man spiller.

Thermaltake Challenger keyboards
Thermaltake Challenger keyboardet kan lyse spil-sessionen godt op.

Musen kommer med et klassisk knap-layout, og så har den en DPI-knap ved scroll-hjulet, så man kan indstille bevægelses-følsomheden til enten 400, 800, 1600 og eller 3200 DPI uden at skulle hoppe ud af spillet.

Sensoren i musen er en Pixart Avago 3050.

Thermaltake Challenger mus

Billigt men ikke det billigste

Thermaltake Challenger Prime RGB Membrane Gaming Combo er et billigt sæt, men man kan godt finde et endnu billigere sæt på EDBpriser lige nu.

Læs også: Så kom emoji tastaturet

Cooler Master CM Storm Octane og Devastator fås begge til under 400 kroner i disse dage, og Octane sættet var under juletræet hjemme hos os i denne jul og blev vel modtaget af husets største gamer.

Find de bedste priser på tastatur og mus-sæt her


Kilde: Tom's Hardware