Prisvindende design til dit hjem

edbpriser.dk 21-03-2014 15:48

IF Product Design Awards er, måske bortset fra Red Dot Design Awards, nok den mest prestigefyldte designpris, der gives for produktdesign. Vinderne herfra er således en god indikator for, hvad der er det allerhotteste inden for produktdesign.

Læs også: Drømmer du også om hjem præget af stil og design?

Rangerer design højt på din prioritetsliste, når du køber hvidevarer, er det en god idé at læse videre. Vi kigger nemlig her på en række af vinderne fra IF Product Design Awards 2014.

Så er du sikker på at fylde dit hjem med det ypperste inden for design lige nu.

Inspireret af vindtunneler - Electrolux UltraOne

Designet af denne støvsuger fra Electrolux er inspireret af vindtunnel tests, hvilket har givet den et slank og strømlinet look. Desuden lever den mere end op til de tre topkriterier, som forbrugere stiller til deres støvsugere: Effektiv rengøring, lavt støjniveau og overlegen manøvredygtighed.

Komfortabel og støjsvag - Bosch MFQ36470

Håndmixeren fra Boschs MFQ36 serie, er til dig, der ikke går på kompromis med designet. Den er præget af rene linjer og ergonomisk håndtering. Ikke alene er den meget komfortabel at bruge, men den er også meget støjsvag.

Kvalitet i både design og teknologi - Siemens KS36FPW30

Dette køleskab fra Siemens udstråler design af høj kvalitet, der udvendigt lægger vægten på præcision og minimalisme. Indvendigt er den udstyret med fleksibilitet og gode muligheder for omrokering. Sammen med Siemens’ vitaFresh 0o teknologi gør dette, at maden kan holde sig frisk i op til tre dage længere end ellers.

Fedtfattig friture - Philips Avance Collection Airfryer XL

Denne frituregryde fra Philips er ikke som frituregryder er flest. Den steger nemlig ved hjælp af varmluft, og bruger dermed op til 80 % mindre fedt med den samme lækre frituresmag. Det er i øvrigt næsten en fornærmelse at kalde den en frituregryde, da de sorte farver og bløde former ikke ligefrem minder om en gryde.

Allergikervenlig støvsuger - Kärcher DS 5.800

Det centrale ved denne støvsuger fra Kärcher er dens vandfilter. Sammen med et ekstremt effektivt HEPA-13 filter sørger den nemlig for, at luften er 99,9 % støvfri efter at have passeret igennem støvsugeren, hvilket især er brugbart for allergikere. Designet er holdt simpelt, og giver nem adgang til vandfilteret.

Let men kraftig stavblender - Braun MQ serien

Denne stavblender i Brauns MQ-serie er designet til at sikre nem og komfortabel brug, hvilket opnås gennem et slankt og blødt greb og en lav vægt. Brauns patenterede Powerbell teknologi giver hurtige og perfekte resultater.

Et køleskab og fryser i samme familie - Bosch GSD36PI20 og KSW36PI30

Dette køleskab og fryser fra Bosch er egentlig to separate maskiner, men de er designet til at kunne stå sammen. Det er køleskabet, der er vist på billedet ovenover. De supplerer hinanden både designmæssigt og funktionsmæssigt, da de begge er præget af minimalisme og rene linjer, og samtidig giver dispenserne i køleskabet mulighed for at hente koldt vand, mens dispenseren i fryseren giver mulighed for at hente isterninger.