Prisvindende designserie lanceres nu i Danmark

edbpriser.dk 25-10-46163 07:30

Tyske WMF er et firma med over 125 år på bagen. Den store erfaring på markedet har resulteret i et firma, der brillerer inden for innovation, kvalitet og design.

Dette gælder også for deres Lineo-serie, der omfatter kaffemaskiner, toastere og el-kedler i forskellige størrelser. Det rustfri stål og de runde former gør især designet interessant, og Lineo-serien har da også vundet op til flere designpriser.


Med 125 års erfaring i branchen er det svært at tvivle på WMF's ekspertise.

Deriblandt den prestigefyldte Red Dot Award, der er blandt de mest eftertragtede priser inden for produktdesign.

Læs også: Drømmer du også om et hjem præget af stil og design?

Især toasteren har en iøjnefaldende detalje. Den tændes ved et enkelt tryk, hvilket markeres med diskret LED-lys hele vejen uden om den runde knap. Lyset slukkes så efterhånden som timeren i toasteren tæller ned.

Det er en lille detalje, men den elegante eksekvering af en ellers simpel idé kendetegner hele Lineo-serien.

WMF's unikke Cromargan stål

Alle produkterne er desuden holdt i WMF’s karakteristiske Cromargan rustfri stål, som WMF succesfuldt har gjort brug af siden 1927. Cromargan står for holdbarhed, præcision, stilrent design og nem vedligeholdelse.


Cromargan er et særdeles holdbart materiale.

Denne slags stål bliver ikke misfarvet, går ikke i stykker, er syre-resistent og er nem at rengøre. Lineo-serien indeholder altså produkter med en seriøs holdbarhed.

Denne nyhed fra WMF er altså til dig, der sætter pris på kvalitet og design. Lineo-seriens prisvindende toastere, el-kedler og kaffemaskiner gør dig i stand til at nyde din morgenmad med stil.