Prøv 10 fede webtjenester her

edbpriser.dk 17-01-2011 10:25

Uanset om du skal sende store filer, manipulere et foto af vennerne eller finde manualen til din støvsuger, kan det klares nemt på nettet - og endda ganske gratis.

Men hvordan finder du frem til de bedste webtjenester? Vi hjælper dig på vej med vores bud på ti virkelig gode hjemmesider, der hjælper med til at gøre hverdagen både nemmere og sjovere. Prøv dem!

1. Genialt værktøj fra Microsoft
Microsoft Live Mesh er et super smart program til dig, der vil have adgang til filer både fra din hjemme-pc og din arbejds-pc - eller hvis du vil dele filer med kollegaen eller kammeraten.
Læs mere her

2. Smart backup af numrene på din mobil
Det er nemt at tage gratis online backup af numrene på dine kontaktpersoner. Derfor behøver du ikke at gnaske store tudekiks, hvis din mobil bliver stjålet eller tabt.
Læs mere her
Opdateret: Det er desværre ikke muligt at registrere sig og tage webtjenesten i brug i øjeblikket, men man kan blive skrevet op og få adgang senere.

3. Find manualen du har mistet
Har du smidt instruktionsbogen til din Porsche 911 væk, så find den gratis online på websiden OwnerIQ, der selvfølgelig også rummer mere almindelige manualer til mobiltelefoner, fjernsyn, køkkenudstyr og kameraer.
Læs mere her

4. Find et alternativt og gratis program på nettet
Gider du ikke bruge alle sparepengene på dyr software? Så kan du med webtjenesten Alternativeto finde gratis alternativer.
Læs mere her

5. Snyd vennerne med et fototrick
Med PhotoFunia kan du nemt skabe snydefotos, så det ser ud som om, du har medvirket på store reklameskilte og er venner med de kendte.
Læs mere her

6. Sådan tager du nemt et screenshot
Vi har fundet frem til den måske nemmeste måde at tage et screenshot af en hjemmeside takket være en smart webtjeneste.
Læs mere her

7. Find den perfekte radiostation online
Nettet er fyldt med tusindvis af radiostationer med alverdens musik. Og du kan finde en, der matcher din smag perfekt ganske gratis.
Læs mere her

8. Fem måder at sende store filer
Selv filer på over 100 megabyte er nemme at sende, hvis du har en ordentlig bredbåndsforbindelse og kender de rigtige hjemmesider. Vi viser vej til fem webtjenester, som håndterer dine tunge filer ganske gratis.
Læs mere her

9. Få fed polaroid-effekt på dine fotos
Det er utroligt let at forvandle dit digitale billede til et gammeldags polaroid-foto takket være webtjenesten Rollip.com.
Læs mere her

10. Find et perfekt login-navn til alt
Med en smart webtjeneste kan du hurtigt finde ud af, om du kan bruge samme login på 120 populære hjemmesider som YouTube, Twitter og eBay.
Læs mere her

Denne artikel blev oprindeligt bragt på www.pcworld.dk