Prøv Apple Watch i dag

edbpriser.dk 25-07-47004 02:33

Ifølge Apple selv får vi tidligst Apple Watch at se i marts i år, men allerede nu kan du afprøve forskellige funktioner helt uden at rejse dig fra kontorstolen.

Pipes er en nyhedsapp, og firmaet bag har lanceret en hjemmeside, der emulerer et Apple Watch, hvilket giver et interessant tidligt blik på nogle af funktionerne i det hypede smartwatch.

Flest funktioner i egen app

Du kan finde Pipes' emulator her. Man finder selvfølgelig langt fra lige så mange funktioner som i et ægte smartwatch, og Pipes har naturligt nok lagt flest funktioner i deres egen app.

Læs også: iPhone 6s får dobbelt kamera

Music, Videos, Instagram og Phone giver dog også mulighed for interaktion, ligesom man kan se, hvordan push notifikationer og Glances vil fungere.

Digital Crown er knappen på siden af uret, og ligesom i Pipes’ emulator vil den fungere som en scroll-funktion og en genvej til startsiden.

Apple Watch emulator fra Pipes

Pipes har også gjort det muligt at uploade logoer til deres emulator, så udviklere kan se, hvordan deres logo tager sig ud på den lille skærm.

Hovedparten af Apple Watch's funktioner blev afsløret helt tilbage i september 2014, men ifølge rygterne er Apple stadig i gang med at finpudse software og batteriet.

Læs også: Apple lancerer tyndeste iPad nogensinde

Lanceringsdatoen skulle som sagt ligge i marts med et amerikansk prisskilt på $349, hvilket giver en pris på omkring 2.800 danske kroner efter moms og afgifter.