Professionelt gamer tastatur

edbpriser.dk 16-03-46695 16:00

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard er det fulde navn for gaming tastaturet, der, ifølge Logitech selv, er det mest avancerede mekaniske keyboard i verden.

Flere års udvikling, hvor gamere og eSport atleter er kommet med løbende feedback, ligger bag Logitech G910 Orion Spark, der kommer til Danmark i starten af november.

Op til 25 procent hurtigere end andre mekaniske keyboards

Logitech G910 Orion Spark har fået de nye og eksklusive Romer-G mekaniske taster, som med et betjeningspunkt på 1,5 mm kan registrere tastaturtryk op til 25 procent hurtigere end andre mekaniske keyboards.

Læs også: Smart tastatur klarer både computer, tablet og smartphone - og endda på samme tid

Samtidig vil Romer-G tasterne kunne holde til hele 70 millioner tasteanslag, så der skal lang tids virkelig hård gaming til, før Logitech G910 Orion Spark er slidt op.

Programmerbare G-taster

Skal du have et gaming tastatur, skal du også have muligheden for selv at programmere individuelle taster og makroer.

På Logitech G910 Orion Spark er der ni programmerbare G-taster, der giver hurtig og let adgang til komplekse kommandoer, og som i øvrigt er nemme at opsætte med Logitechs Gaming Software.

Intelligent belysning i Logitech G910 Orion Spark

Udover de programmerbare G-taster er der også en imponerende farve-palet på 16,8 millioner farver at vælge imellem, når lyset i Logitech G910 Orion Sparks taster skal indstilles.

Logitech G910 Orion Spark med lysende taster

Hver tast kan indstilles individuelt, så man kan farvekoordinere grupper af taster til spillets kommandoer, eller man kan indstille forskellige farve-profiler efter sine forskellige spil.

Hver tast er individuelt oplyst, og præcisionsoptik sørger for, at alle taster er ligeligt belyst.

Arx Control

Arx Control er en ny applikation fra Logitech, der gør det muligt at levere informationer til din mobile enhed - det være sig spilstatistik, kontrol af medier og din computers ydeevne.

Logitech G910 Orion Spark med mobil

Et Arx Control SDK er også blevet stillet til rådighed for spiludviklere, så de lave applets med specifikke informationer fra deres spil direkte til mobilen.

Læs også: Byg dit eget LEGO computer tastatur

Som man kan se på billedet herover har Logitech G910 Orion Spark endda en udtrækkelig bakke, der kan holde mobilen i en position, så man nemt kan holde øje med den ekstra skærm.

Pris og tilgængelighed

Logitech G910 Orion Spark kommer som nævnt i starten af november, og den vejledende pris er 1.490 kroner.