PS Vita TV - spille- og medieboks fra Sony

edbpriser.dk 05-05-45660 17:06

PS Vita TV er en ganske lille sag på bare 10 x 6 centimeter, som kommer ud i Japan allerede i november måned i år, rapporterer Kotaku.

Prisen bliver lige omkring DKK 1.000, og for det beløb får man en boks, der både kan streame videoindhold fra diverse streamingtjenester og spille PS Vita spil, som indsættes direkte i boksen.

Læs også: Grand Theft Auto V - Verdens første prøvetur

Der kommer også et bundle, hvor man får en DualShock 3 controller med i pakken, som nok bliver omkring 500 kr. dyrere.

Spil PS Vita spil uden en PS Vita

Da man kan indsætte PS Vita spillet direkte i boksen, behøver man slet ikke at have en PS Vita konsol for at spille dens spil - du bruger bare en DualShock 3 controller kendt fra PlayStation 3.

PS Vita TV + DualShock 3 bundle

Som den kvikke læser så vil indvende, vil der være spil, som man ikke kan spille, fordi man mangler PS Vita konsollens touch-skærm og touch-fladen på bagsiden samt kamera og mikrofon.

Men ifølge Sony vil der alligevel være over 100 PS Vita spil, der er kompatible med TV-boksen, og dertil kommer mere end 600 PSP spil og over 600 PS1 og PC Engine spil, der kan tilgås via PlayStation Store.

Stream PlayStation 4 spil til et andet TV

På et senere tidspunkt vil det også blive muligt at streame sine PlayStation 4 spil gennem PS Vita TV boksen og videre til et andet TV i huset.

Se dette og PS Vita TV boksens andre features i videoen herunder.

Læs også: Phablets sælger bedre end tablets og laptops i Asien

Sony har desværre ikke meldt noget ud om en international release dato endnu.