PSP Go gør ventetid til ferietid

edbpriser.dk 06-12-41736 22:36

Et bredt publikum
”Vi sigter mod flere nye målgrupper for håndholdt underholdning end nogensinde tidligere. PSP Go henvender sig til folk der er ude af huset, på ferie eller generelt på farten. Men det er helt nyt, at den appellerer til piger, kvinder og folk over 30 år,” fortæller Annette Jacobsen, salgsdirektør hos Nordisk Film Interactive, der står bag Playstation i Norden.

Og netop de nye målgrupper er også hovedårsagen til, at Nordisk Film Interactive tror på, at underholdningsfænomenet PSP Go vil hitte stort blandt rejsende og i årets julehandel:

”Håndholdt underholdning har traditionelt henvendt sig til en yngre målgruppe, men dette forhold har ændret sig de senere år, og med PSP Go henvender vi os til et meget bredere publikum,” siger Annette Jacobsen.

At rejse er at blive underholdt
Ifølge Nordisk Film Interactive har markedet for håndholdt underholdning udviklet sig med ekspresfart de seneste år. Hvor det før kun var børnene, der havde deres spillemaskine med på rejsen, er håndholdt underholdning nu for alle aldersgrupper.

”PSP Go rammer bredt, fordi vi med PSP Go lancerer let og enkel adgang til internet, musik og film på farten – kombineret med en ny serie af spil kaldet ’minis’, som netop er perfekte til at spille på farten. De fylder under 100 MB, er hurtige at downloade og koster mellem 21,95 kr. - 36,95 kr. Så har man f.eks. en times transport, er minis et oplagt valg” fortæller Annette Jacobsen.

Ventetid bliver til kvalitetstid
Flere danske og internationale lufthavne, banegårde, tankstationer og færgelejer stiller i dag internetadgang til rådighed for de rejsende – og feltet bliver konstant større. Det betyder at man næsten altid kan komme online med sin PSP Go, når man er på farten:

”PSP Go er ideel til korte og længere rejser og er blevet en meget nemmere rejsepartner i og med, at der ikke er nogle fysiske spil at holde styr på længere, og så er den nem at have i inderlommen. Ventetiden i lufthavnen eller for børnene på bagsædet af bilen bliver væsentlig kortere med PSP Go,” forklarer Annette Jacobsen og slutter:

”Og et spændende tiltag vi forventer os en del af, er PSP Go Wifi Wiki – et Europæisk community, hvor brugerne bl.a. deler deres viden om, hvor de bedste og billigste hotspots kan findes. Dermed bliver internettet en integreret del af rejsen og hele oplevelsen”.

PSP Go er netop lanceret i Danmark pr. 1. oktober, og du finder bedste pris her.