PSP2 bliver lige så kraftig som PlayStation 3

edbpriser.dk 18-01-2011 11:27

PSP2 er endnu ikke officielt annonceret, så ingen ved, hvor kraftig den egentlig bliver. Men der har tidligere været snak om, at den håndholdte spillekonsol vil kunne klare grafik tilsvarende tidlige PS3-spil.

Mægtig
Nu siges det, at Sony selv har tænkt sig at sælge den lille ny maskine som værende "lige så kraftig som PS3" overfor udviklere. Der skal selvfølgelig lidt mindre maskinkraft til for at vise så god grafik på en lille skærm, så vi tror ikke, at PSP2 kommer til at matche sin storebror fuldstændigt på specifikationerne, men blot at resultatet kan sammenlignes.

Ifølge britiske rapporter skal PSP2 positioneres som en mægtig maskine i en højere prisklasse, og Sony efterlyser efter sigende dybe og engagerende spiloplevelser på konsollen - mere involverende end dagens populære mobilspil på iPhone eller Android. Selskabet kommer også med en Android-baseret spille-telefon, der vil blive positioneret som et billigere alternativ til mere enkle spil.

Maskinen vil vist nok fortsætte med at bruge fysiske medier, men formatet er ukendt.

Kommer i år
De seneste rygter peger på den 27. januar som datoen for den første annoncering af PSP2, og senere vil Sony vise maskinen frem på GDC-konferencen og E3 til sommer. Lanceringen vil ske før jul - muligvis i oktober. Sony Ericssons PSP-telefon vil højst sandsynligt blive vist frem på mobil-konferencen i Barcelona i februar.

Intet af dette er officielt, men vi glæder os til at høre mere.


Denne artikel blev oprindeligt bragt på itavisen.no