PURE lancerer EVOKE-1S Marshall Edition DAB-radio

edbpriser.dk 27-05-42623 08:20

PURE præsenterer EVOKE-1S Marshall Edition, som kombinerer den høje kvalitet fra PUREs EVOKE-1S med Marshalls legendariske stil.

En radio der kan vække de døde. PURE EVOKE-1S Marshall Edition er et unikt samarbejde mellem PURE og Marshall Amplification – der mixer stilen fra verdens største guitarforstærkerproducent og PUREs EVOKE-1S DAB-radio.

EVOKE-1S Marshall Edition kommer i sort vinyl og er lige som en Marshall-forstærker beklædt med træsider, messing-effektpanel og sortmetal-filter på kabinettet. Den kraftige gule farve i displayet kan justeres i styrke og som et cadeau til kultfilmen “Spinal Tap”, kan lydstyrken skrues helt op til 11!

Der er mulighed for at bruge radioen sammen med ChargePAK – så du kan rocke og rulle i op til 24 timer på en opladning. Derudover kommer radioen med features såsom et OLED-display, der er let at læse fra alle vinkler, en lyssensor, der automatisk tilpasser displayets styrke, aux-indgang så du kan forbinde din iPod- eller MP3-afspiller.

Radioen kan også tælle ned, så du ved, hvornår det er tid til at rocke, og den har også en alarm (radio eller tone). Der er også en USB-indgang, så radioen i fremtiden kan opdateres med software, som kan hentes på nettet. Der er også hovedtelefonudgang for mere private rocke-ud-sessioner. 

Pris og tilgængelighed
EVOKE-1S Marshall Edition vil snart komme i de danske butikker til den vejledende udsalgspris af 1.399 DKK. Besøg www.pure.com/dk for mere information.