PURE lancerer vandtæt DAB- og internetradio

edbpriser.dk 10-03-42719 18:20

PURE præsenterer Oasis Flow – den første vandtætte og genopladelige internet- og DAB-radio.

Kan bruges overalt
Med Oasis Flow mangler du ikke anvendelsesmuligheder, den kan f.eks. bruges på badeværelset, på stranden, i haven og på båden. Alle tænkelige udendørsaktiviteter klarer Oasis Flow på grund af dens holdbare ydre, der tilmed også er vandtæt. Oasis Flows yderskal er lavet af aluminium med gummi som forsegling på knapper og kanter.

Flere nye features
Oasis Flow er baseret på den første generations Oasis-radio, men har fået ekstra features såsom touchscreen, OLED-display og internetforbindelse.

Let og handy
Radioen er lige til at tage under armen, da den har et håndtag på toppen og kommer med ChargePAK-batteriet, som giver op til 10 timers bærbarbrug.

Tusindvis af internetradiostationer
Da radioen kommer med Flow-teknologien, kan brugerne lytte til tusindvis af internetradiostationer, podcasts og streame deres digitale musiksamling, når de er koblet på deres WiFi-netværk.

Fungerer også som iPod dock
Der er også indgang til iPod/MP3-afspillere, og radioen kommer med PUREs 10 universelle iPod-docks, så Oasis Flow kan fungere som en transportabel iPod-højttaler.

Oasis Flow er en del af PUREs portefølje af internetradioer, der allerede omfatter EVOKE Flow, AVANTI Flow, Siesta Flow og Sensia.  

PURE's egen radio- og medieportal
www.thelounge.com er en skræddersyet radio- og medieportal, der er udviklet af PURE med henblik på at sikre let og effektiv adgang til online radioindhold, internetradiostationer, podcast, og PURE Sounds.

Når brugeren har registreret Oasis Flow i PURE Lounge, kan man vælge sin foretrukne musik og sammensætte en unik playliste, der er skræddersyet til ens musiksmag.

PURE Oasis Flow har en vejledende udsalgspris på 2.299 DKK.

PURE Oasis Flow på badeværelset