Quadcore-tablets på vej i stort antal

edbpriser.dk 16-11-2011 15:50

Denne artikel bringes i samarbejde med Recordere.dk

Har du endnu ikke kastet penge efter en Android-tablet, så kan du glæde dig til at næste generation er lige om hjørnet. ASUS har allerede annonceret sin Eee Pad Transformer, der kommer til december. Her er hjertet Nvidias spritnye quadcore-processor, Tegra 3, der akkompagneres af en gigabyte hukommelse og op til 64 gigabyte lagerplads, der kan udvides yderligere via MicroSD-kort.

ASUS Eee Pad Transformer har en tykkelse på blot 8,3 millimeter og hele 12 timers batterilevetid. Køber du en tilhørende tastatur-dock, så kan du forvandle maskinen til en ultralet laptop med 18 timers batterilevetid. Den kommer med Android 3.2, men ASUS har allerede lovet en opdatering til Android 4.0.

Stoler du ikke på, at ASUS vil komme ud med en hurtig opdatering, så afslører Engadget nu, at Lenovo til december er klar med en ny 10,1-tommer stor tablet med Nvidia Tegra 3 og Android 4.0. Den bliver angiveligt dejligt tynd og får to gigabyte hukommelse, USB Host-funkton og en biometrisk fingerlæser, der også vil kunne fungere som et slags optisk joystick.

Forelsket i HTC? DigiTimes rapporterer, at firmaet lancerer sin quadcore-tablet til februar i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona. Det er uvist, hvilken Android-version den kommer med, men alt tyder på Android 4.0.


Læs mange flere nyheder på Recordere.dk