Qwerkywriter er et smukt retro tastatur

edbpriser.dk 03-09-47828 09:13

Qwerkywriter er til dem, som gerne vil have et Bluetooth tastatur, som er noget ud over det sædvanlige.

Qwerkywriter er blevet til efter en vellykket Kickstarter finansiering, og det er blevet skabt for at gøre det sjovt at arbejde ved tastaturet igen.

Læs også: Så kom emoji tastaturet

Med et design hentet fra en gammel skrivemaskine får du med Qwerkywriter et helt anderledes Bluetooth tastatur til din tablet eller PC, der skriger på at stå fremme og modtage beundrende blikke fremfor at blive gemt væk i tasken eller en skuffe.

Tasterne er udformet med fordybninger som på en gammeldags skrivemaskine, så det skulle være en fryd at skrive på, og Qwerkywriter lyder endda som sit klassiske forbillede.

Qwerkywriter taster

Der er også blevet plads til det ikoniske linjeskift-håndtag, der både kan bruges som Enter-knappen på tastaturet eller programmeres til at huske fem karakterer.

Virker med de fleste tablets og din PC

Qwerkywriter har en stander til din tablet, der er udformet til at kunne klare de fleste tablets på markedet og det både i stående og liggende position.

Qwerkywriter med iPad

Dermed kan du både bruge en Android og en Windows tablet sammen med Qwerkywriter samt naturligvis din iPad, og Bluetooth tastaturet kan selvfølgelig også tilsluttes din PC.

Qwerkywriter tilsluttet en PC

Læs også: Rul QWERTY tastaturet sammen

Indtil videre er det desværre kun muligt at bestille Qwerkywriter tastaturet direkte hos producenten for $349 (cirka 2.400 kroner) plus fragt, men så er du også garanteret et tastatur, som er en fryd at se på og forhåbentlig også godt - og sjovt - at arbejde på.