Razer er tæt på deres første smartphone lancering

edbpriser.dk 16-10-2017 12:27

I starten af 2017 købte Razer smartphone producenten Nextbit og deres cloud-baserede Robin mobiltelefon, så det er naturligvis ikke den helt store overraskelse, at Razer er på vej ind på markedet.

Læs også: Razer køber Kickstarter succes og træder ind på smartphone markedet

Og hvis rygterne taler sandt, så bliver Razers første smartphone en yderst veludrustet model, der nok kan få gamere til lige at kigge en ekstra gang.

5,7 tommer WQHD display, Qualcomm Snapdragon 835 CPU, 8 GB RAM og 64 GB lagerplads lyder som en habil base for gode spiloplevelser, og da Razer i forvejen ejer Android spilleplatformen OUYA er der interessante muligheder i en Razer mobil.

Der har blandt andet været spekulationer om, at den skal kunne sættes i en dock, og at man kan tilslutte controllere til den.

Razer Phone bagside

Udseendet på Razer Phone vides der ikke meget om endnu, men der er da kommet et enkelt billede frem i lyset, som viser, at mobilen bliver sort med Razers logo bag på, og at den får dobbelt kamera.

Læs også: Pixel 2 og Pixel 2 XL: Stærke specifikationer på Googles nye Android flagskibe

Her på redaktionen glæder vi os i hvert fald til den 1. november, hvor Razer endelig vil fortælle om deres planer på mobilmarkedet.


Kilde: SlashGear