Razer har lavet den vildeste gamer laptop med tre 4K skærme

edbpriser.dk 11-05-48986 04:56

Gamer producenten Razer har vakt opsigt på CES 2017 med deres Projekt Valerie koncept laptop, der mildt sagt er noget ud over det sædvanlige, da den har tre indbyggede skærme.

Valerie computeren er en stor 17,3 tommer bærbar, der ved hjælp af en automatisk mekanisme skyder en ekstra 17,3 tommer skærme ud på hver side af computerens display til at give en storslået gaming- eller arbejdsoplevelse.

Hver af de tre skærme har et 4K IGZO display med NVIDIA'sG-SYNC teknologi indbygget, og skærmene understøtter 100% af RGB farveskalaen.

Læs også: Lenovo hopper med på gaming bølgen

Den samlede opløsning lyder på svimlende 11520 x 2160 px.

Razer Projekt Valerie gamer PC

Grafikafviklingen klares af et NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikkort, så billeddelen skulle være i top på Razers Projekt Valerie.

Valerie computeren er da også udviklet til både gamere og kreative professionelle, som begge kan få det fulde udbytte af den enorme skærmplads.

Og der er mere end nok maskinkraft til, at du roligt kan slutte et HTC Vive eller Oculus Rift VR headset til, forsikrer Razer.

Razer Projekt Valerie gamer PC

Tykkelsen på Valerie er røget op på 3,8 cm, og vægten ligger på næsten 5,5 kg, så der er en pris at betale for så meget display-areal i en bærbar computer, men når man ser på de udslåede skærme, er det nemt at forestille sig, at det er det værd.

Pris og tilgængelighed

Hvor meget Razer så mener, at Valerie computeren vil være værd, når den udkommer, vides endnu ikke, og en lanceringsdato er heller ikke fastlagt.

Razer vil stadig videreudvikle computeren, så den lever op til brugernes krav og behov, inden Razer sender den på markedet.

Læs også: HP's James Bond laptop bliver endnu bedre

Se mere om Razers Projekt Valerie computer i videoerne herunder.