Razer Lancehead [TEST]: Trådløs gaming-mus af højeste klasse

Carsten Sørensen - Alt om DATA 25-10-2017 13:31

Det er også en mus, som hele befolkningen i praksis vil kunne bruge, da der er tale om en ambidekstral mus, altså en der passer til såvel højre som venstrehåndede.

Der er i sandhed også tale om en mus med ekstraordinære specifikationer. Eksempelvis går laserens opløsning helt op til 16.000 DPI, hvilket er langt mere, end hvad man kan forvente at få brug for, men musen har evnerne, og når 8K-skærme dukker op, hvem ved så, om det er brugbart.

Musen kan også reagere hurtigt, op til 210 tommer per sekund. DPI-værdierne kan man heldigvis selv justere, ligesom man kan styre musens Chroma LED-lys og de 16,8 millioner mulige farver via den medfølgende software.

Razer Lancehead skal efter planen bruges sammen med Razers Synapse 3 software, denne var stadig i beta, hvorfor vi ikke fik den afprøvet.

Læs også: Test: Glimrende hybrid gamer tastatur med en ny slags taster - anmeldelse af Razer Ornata Chroma

En af de smarte fiduser ved musen er, at man kan gemme op til fire profiler på musen, således at man kan benytte ens personlige indstillinger, selvom Synapse softwaren ikke er installeret på den computer, man benytter.

 

Læs mere...