Razers første smartphone ligner svaret på enhver mobilgamers drøm

edbpriser.dk 31-12-49804 03:36

Razer har ellers kørt alt i stilling til at præsentere firmaets første smartphone ved et event senere i dag, og Razer Phone ventes at være orienteret mod gamere, der jo er producentens primære kunder.

Nu har det engelske teleselskab 3G imidlertid taget lidt af luften ud af Razers store afsløring, da de før tid er kommet til at putte Razer Phone på deres hjemmeside med specifikationer.

Læs også: Far blev fyret efter datters iPhone X-video - se den her

Razer Phone ligner svaret på mobilgamerens drøm

Gamere, som har set frem til at tage deres mobilgaming til det næste niveau, kan godt glæde sig til Razer Phone.

Ifølge oplysningerne fra 3G får Razer Phone et 5,72 IZGO display med en opdateringshastighed på 120 Hz, hvilket ikke er set før på disse breddegrader på en Android smartphone - Sharps Aquos mobil og iPad Pro har begge 120 Hz displays.

Razer Phone specifikationer

Razer Phones display vil desuden understøtte Wide Color Gamut, og lydsiden byder på Dolby ATMOS fra to frontvendte højttalere, der er THX certificeret.

Selvom det ikke nævnes på 3G-siden ventes det, at Razer Phone bliver udstyret med en Snapdragon 835 CPU, og så bliver der hele 8 GB RAM og et stort 4.000 mAh batteri til at give en god og længerevarende gaming oplevelse.

Kameraet på Razer Phone ser også ud til at være helt i top med et dobbelt kamerasystem bestående af et 12 MP F1.75 vidvinkel kamera og et 13 MP F2.6 zoom kamera.

Læs også: 2018 kan meget vel blive året med sammenklappelige smartphones - men de kommer ikke til at se ud, som vi havde regnet med

Om det hele holder stik i virkeligheden finder vi ud af senere i dag, hvor vi forhåbentlig også får pris og tilgængelighed oplyst.


Kilde: Phandroid