"Remember Me" ude nu

edbpriser.dk 15-07-42577 15:40
I filmens andre fremtrædende roller ses de altid imponerende stjerner Pierce Brosnan (Roman Polanski’s “Skyggen”), Chris Cooper (“American Beauty”, “Orkidé-tyven”) og Lena Olin (“Chocolat”), samt det unge stjernefrø Emilie de Ravin (“Public Enemies”).

“Remember Me” er netop udkommet på DVD og Blu-ray.

Hvor mange hemmeligheder har du? Tyler Hawkins lever en rodløs tilværelse, og insisterer på at være helt sin egen. Kærlighed står langt nede på hans ønskeseddel – lige indtil han møder Ally.

Hendes mod og spontanitet inspirerer Tyler til at slippe tøjlerne og finde sit hjørne af lykke og mening med livet.

Men både Tyler og Ally bærer på hemmeligheder, der snart vil sætte deres forhold og kærligheden på den ultimative prøve…

"Twilight"-megastjernen Robert Pattinson er tilbage på skærmen – og i hvilken rolle! Tyler Hawkins er som skabt til Robert Pattinson, og der er ingen tvivl om, at denne film er et MUST.

Overbeviste anmeldere
”Remember Me” har overrasket filmanmeldere over hele verden med sin ærlighed og dybde i portrættet af den rodløse Tyler’s modstræbende, men ufravigelige søgen efter kærligheden.

I England skrev bl.a. Empire Magazine ”There is much to be impressed with here”, mens Daily Express kaldte filmen “…the cinematic equivalent of a mournful track from a cool indie band.”

Den største nordamerikanske avis USA Today mente at “…’Remember Me’ is a touching love story, but its broader tale of familial relations packs a greater emotional punch.” i en anmeldelse, der bar den utvetydige overskrift “Forget ‘Twilight’: Pattinson is at his best in ‘Remember Me’”.

Herhjemme bed de danske filmanmeldere mærke i at ”Remember Me” er en ”…glimrende film” (Berlingske Tidende), at ”…kemien mellem Pattinson og Emilie de Ravin er overbevisende…” (B.T.), og at der alt i alt er tale om “…et både overraskende og gribende, veldrejet drama.” (Politiken).

I sin fire-stjerners anmeldelse beskrev Berlingske Tidende’s Ebbe Iversen desuden ”Remember Me” som ”…et seriøst psykologisk drama om at være ung, sårbar og oprørsk. Og den er det vel at mærke på en letfodet og appetitlig måde.”

Verdens Mest Sexede Mand
Robert Pattinson (Tyler) har i de seneste år vundet pigehjerter over hele verden i rollen som den unge, rodløse vampyr Edward Cullen i "Twilight"-filmene, og er tilmed nyligt kåret som “Verdens Mest Sexede Mand” af det engelske billedblad UK Glamour.

Pattinson debuterede på film i rollen som Cedric Diggory i ”Harry Potter and the Goblet of Fire” og efter mindre roller i bl.a. TV-filmene ”The Haunted Airman”, ”The Bad Mother’s Handbook”, og biograffilmene ”The Summer House”, ”How to Be” og ”Little Ashes”, blev han verdenskendt i rollen som Edward i ”Twilight” og har netop færdiggjort David Slades tredje kapitel i Twilight-sagaen, ”Twilight: Eclipse”, der havde sin længe ventede biografpremiere d. 30. juni 2010.

Med “Remember Me” debuterer Robert Pattinson desuden som executive producer.

Deltag i konkurrencen om at vinde "Remember Me" her.