ROCCAT Leadr [TEST]: Trådløs gaming-mus går efter guldet

Carsten Sørensen - Alt om DATA 04-09-2017 12:47

Det helt store salgsargument er dog, at musen ifølge ROCCAT føles som en kablet mus, selv når man ikke benytter den optionale ledning.

Leadr er beregnet til højrehåndede, det er en temmelig stor mus, der især har noget fylde i bredden. Musen anbefales til FPS- og MMO-spil, og den er udover at være trådløs kendetegnet ved at have intet mindre end 14 programmerbare knapper.

Leadr passede perfekt til undertegnedes hænder, og er man til palm-grebet, er det helt perfekt. Har man mindre hænder og foretrækker claw-grebet, er det knap så oplagt en mus for en.

Et meget iøjnefaldende islæt ved Leadr er den medfølgende opladerstation, hvorpå Leadr kan ophænges vertikalt. Den fungerer også som trådløs modtager.

Læs også: ASUS ROG Spatha [TEST]: Lasermus til den seriøse gamer

Den er temmelig stor, men hvis man kan anbringe den i baggrunden, er fronten egentlig ret elegant, her er der også indikator på opladning.

Leadr anvender 2,4 GHz trådløs teknologi, den er også udstyret med ROCCAT's egne Owl-Eye optiske sensor, der skulle være ekstrem præcis, og som har en opløsning, der går fra 100 DPI til 12.000 DPI.

 

Læs mere...