Roccat Suora FX [TEST]: Velbygget gamingtastatur

Carsten Sørensen - Alt om DATA 08-05-2017 12:18

Den nøgne sandhed kunne man fristes til at sige. Roccat Suora FX er et såkaldt rammeløst tastatur, hvor man kan se ind under tasterne og direkte ind på de anvendte switches, der sidder nedenunder.

Det giver et råt look, og dette tastatur er da også eksponent for de tastaturer, hvor alt unødvendigt er barberet væk. De fritlagte switches gør det lettere at få fat i og udskifte taster, men også risikoen for at en tast går løs under transport, hvis man ikke er opmærksom på muligheden derfor.

Grundet sin konstruktion er der tale om et meget smalt og kompakt gamingtastatur i en puristisk stil. Det vil sige, selvom der ikke er blevet plads til LED-indikatorer, er der dog blevet plads til seks programmérbare makrotaster.

Roccat Suora FX ligger i den lette ende
Tastaturet er ikke så tungt som de andre tre gamingtastaturer i testen, der alle er sværvægtere, men takket være gummifødderne står den godt fast, også med opslåede støttefødder bagtil.

Læs også: Test: Gamer keyboard bygget som en kampvogn - anmeldelse af Razer BlackWidow X Chroma

Trods den relativt beskedne vægt består tastaturets bundplade af aluminium, så der er tale om et meget vridningsstabilt tastatur.

 

Læs mere...