Roomba flytter grænserne for rengøring

edbpriser.dk 12-03-2014 12:57

iRobot har i flere år været en af de største aktører på det voksende marked for robotstøvsugere. Nu kommer de med en nyhed, der måske kan give dem det endelige overtag på markedet.

Læs også: Guide til køb af støvsuger

iRobot har nemlig løftet sløret for, at deres nyeste robotstøvsuger, Roomba 800, indeholder den nye AeroForce teknologi. Den består af AeroForce støvopsamlere, der giver den nye Roomba en langt større ydeevne, og gør støvsugeren så godt som vedligeholdelsesfri.

Markant opgradering af Roomba-serien

Roomba 800 fjerner op til 50 % mere støv, skidt og hår fra gulve sammenlignet med tidligere Roomba-modeller, hvilket skyldes den 5 gange så kraftige vakuum.


Sådan ser en Roomba 800 ud nedefra. Simpelt og effektivt.

Den kan opbevare 60 % mere snavs i højkapacitetsbeholderen, og støvopsamlernes nedbrydning af sammenfiltrede hår giver en næsten vedligeholdelsesfri støvsuger. Derudover har iRobot forsynet Roomba 800 med et af deres nye XLLife batterier, der optimerer effektiviteten.

Læs også: Testvinder: Ny robotstøvsuger fra LG klarer støvet – selv i hjørnerne.

Alt dette afslører, at iRobot altså har lanceret lidt af en opdatering af Roomba-serien. Den voldsomme opgradering skyldes først og fremmest de nye støvopsamlere, der med det mundrette navn AeroForce Performance Cleaning System markant har udvidet Roomba 800’s ydevne.


Således ser et AeroForce Performance Cleaning System ud.

Er du træt af den besværlige og tidskrævende manuelle rengøring, er den nye Roomba måske noget for dig. Tanken om at komme hjem til et skinnende rent gulv hver dag, uden at skulle løfte en finger, er i hvert fald fristende. Og hvem kan i øvrigt sige nej til navnet AeroForce Performance Cleaning System?