Rul QWERTY tastaturet sammen

edbpriser.dk 07-03-47623 05:53

LG promoverer godt nok deres Rolly Keyboard som et "full-size keyboard til lommen", men som du kan se i produkt-videoen herunder, skal man have meget dybe lommer for at bære det rundt i bag- eller inderlommen.

I stedet er LG Rolly ideelt at have med i tasken, da det kan rulles sammen til en aflang firkantet "pind", der er nem at finde plads til.

Læs også: Sammenklappeligt mobilt tastatur fra Microsoft

Når det er foldet ud, har du et fuldt QWERTY tastatur med faste knapper med taktilt feedback, der er rart at skrive på, og der er tillige to arme, som kan foldes ud bag på LG Rolly, så tabletten eller mobilen kan stå oprejst bag tastaturet.

LG Rolly med tablet

Automatisk tænd/sluk og parring med to enheder samtidigt

LG Rolly starter og parrer automatisk til den forbundne enhed, når det rulles ud, så det er klar til brug med det samme.

Tastaturet kan endda forbindes til to forskellige enheder samtidigt, så man både kan skrive på tabletten og svare på en SMS på mobilen.

Forbindelsen foregår via Bluetooth 3.0, og LG Rolly kører på et enkelt AAA batteri, der skulle kunne holde i op til tre måneder, ifølge LG.

LG Rolly

Pris og tilgængelighed

LG Rolly bliver vist frem på IFA messen i Berlin i starten af september, og derefter bliver det sendt på markedet i først USA og siden Europa og andre markeder i fjerde kvartal af i år.

Læs også: Smart tastatur klarer både computer, tablet og smartphone - og endda på samme tid

Prisen er endnu ikke oplyst fra LG's side.