Så er Apple TV 4K klar til salg på HIFIpriser

edbpriser.dk 21-09-2017 11:04

Mangler du den perfekte partner til din 4K fladskærm, så er Apples 4K TV boks nu klar til salg hos HIFIprisers forhandlere.

Apple TV 4K leverer ikke bare billeder i den høje 4K opløsning på 3.820 x 2.160 px - den understøtter også både HDR10 og Dolby Vision HDR, der giver forbedrede farver og kontrast på dit kompatible TV.

Apple TV 4K remote

Du kan vælge mellem 32 og 64 GB modeller, der har vejledende priser på 1.499 og 1.699 kroner. Hvis du ikke har et 4K TV og heller ikke lige har planer om at erhverve dig et i nærmeste fremtid, kan du spare et par hundrede kroner ved at købe den forrige model.

Stærk som iPad Pro

Apple TV 4K er blevet udstyret med den samme A10X Fusion processor, som også bliver brugt i den nye 10,5 tommer iPad Pro, så det er en meget stærkere medieboks, Apple har produceret her.

Læs også: Blindtest af OLED vs. QLED. Hvem vinder?

Ifølge Apple er deres TV 4K boks dobbelt så hurtig som forrige generation og har fire gange så mange grafikmuskler, så den både kan afvikle det krævende 4K indhold uden problemer og også giver en bedre oplevelse, når der spilles på boksen.

Der er tillige indbygget en 4K video scaler i Apple TV 4K, som kan forbedre HD indhold til at se bedre ud på din 4K fladskærm, og boksen kan automatisk registrere dit fjernsyns formåen og indstille det udgående signal derefter.

Apple TV 4K bagside

På forbindelsessiden har Apple TV 4K også fået sig en god opgradering, så vi nu finder Gigabit Ethernet, 802.11ac Wi-Fi med både 2,4 og 5 GHz bånd samt Bluetooth 5.0. HDMI forbindelsen er opgraderet til HDMI 2.0a for at understøtte 4K HDR video.

4K indhold fra Netflix, Amazon og Apple selv

En medieboks med 4K understøttelse er ikke meget værd uden noget 4K indhold, og Apple fortalte ved præsentationen, at de arbejder på at få aftaler i stand med både Netflix og Amazon, som begge tilbyder udvalgt indhold i 4K.

Apple TV 4K interface

Hertil kan vi tilføje, at der er en del rygter fra blandt andet Wall Street Journal, der fortæller, at Apple selv har afsat en 1 milliard dollars til at skabe deres egne film og TV-serier, så der burde være masser af 4K indhold til Apple TV 4K i nærmeste fremtid.

Læs også: Danskerne elsker at streame – også ulovligt indhold

Find de bedste priser på Apple TV 4K her