Så er den nye Xbox 360 S her

edbpriser.dk 21-01-42487 10:20

Klar i dag, parat til i morgen
Med et slankt, nyt design, en 250 GB harddisk og indbygget Wi-Fi giver den nye Xbox 360 dig den ultimative spil- og underholdningsoplevelse. Og så må vi endelig ikke glemme, at den er forberedt til Kinect direkte fra pakken.

Slankt nyt design
Et frækt design og en blank, sort finish giver den nye Xbox 360 et udseende, der er ligeså imponerende som dens ydeevne.

250 GB harddisk
Den enorme harddisk er perfekt til overførsel og opbevaring af HD-film, spil, tilføjelser til spil, musik m.m.

Indbygget Wi-Fi
Sluttes nemt til Xbox LIVE, så du kan spille med venner over hele kloden og opleve en verden af underholdning.

Musestille
Den nye Xbox 360 er så stille, at du kan spille spil og se film uden at forstyrre nogen.

Oplev en verden af underholdning…
Totalunderholdning har aldrig været flottere. Xbox 360 tilbyder den største samling spil på alle niveauer og i alle stilarter – plus HD-film og TV.

Klar til Kinect
Kinect fungerer sammen med alle Xbox 360'ere, og sammen sætter de liv i spil og underholdning på helt ekstraordinære måder. Med Kinect er det bogstaveligt talt dig, der spiller – uden de begrænsninger, som en betjeningsenhed giver. Så, hvad venter du på? Spring på!

Kinect til Xbox 360

No Cords, No Controllers, Just you
Kinect gør spil og underholdning levende på en helt ny og fantastisk måde, fordi du kan spille med hele kroppen. Brug arme, ben, fødder og hænder – med Kinect er der ingen controllere, der er kun dig. Og det virker helt naturligt og intuitivt. Det er, som om teknologien fordamper og giver plads til den naturlige magi, der findes i os alle. Du skal bare springe ud i det og være med.

Du er klar til at spille
Kinect er en nem og brugervenlig løsning, der giver dig underholdning med det samme – og sikkert får dig og alle andre op af sofaen. Vil du gerne være med? Så skal du bare springe ud i det...

Kinect starter med Xbox 360
Kinect kan sammen med din Xbox 360 give dig en helt ekstraordinær spiloplevelse. Kinects unikke sensor og de specialdesignede spil forvandler dine kropsbevægelser til en del af gameplayet. Og den store nyhed er, at Kinect kan bruges på alle Xbox 360-konsoller.