Så stærkt er Gorilla Glass 5

edbpriser.dk 22-07-2016 10:18

Hvis du er en af de mange, som render rundt med revner i mobilglasset - iPhone ejere, jeg kigger på jer ;o) - så er der fornyet håb om, at det ikke vil være tilfældet med din næste mobil.

Producenten Corning, der står bag det populære og stærke Gorilla Glass, har nemlig just annonceret, at femte generation er sat i produktion.

Læs også: Guide: Seks hurtige måder at rydde op på din Android-telefon

I præsentationsvideoen herunder kan du se, hvad en mobiltelefon udstyret med Gorilla Glass 5 kan klare, og det lover godt for os, som ind i mellem fumler mobilen på gulvet eller i asfalten.

Dobbelt så stærkt som forgængeren

Corning fortæller, at de har forhøjet deres drop-tests til en 1,6 meter, da det svarer til et fald fra strakt arm, når man tager en selfie eller har mobilen hævet for at se en video eller spille et spil.

Og her overlevede glasset i 80 procent af tilfældene.

Samtidig klarede Gorilla Glass 5 sig dobbelt så godt i forhold til forgængeren, når det kom til fald fra 1 meters højde ned på et groft og ujævnt underlag.

Læs også: Store ændringer på vej til iPhone

Da produktionen allerede er i gang, kan vi forvente, at de første smartphones med Gorilla Glass 5 kommer på markedet i dette efterår.


Kilde: The Verge