Sådan bliver iPad Air 3

edbpriser.dk 02-10-48041 01:20

Apple er ved at have en tradition for at komme med præsentationer af nye produkter i marts og september, og til marts i år ventes det, at Tim Cook vil gå på scenen og præsentere en mindre iPhone 6c, Apple Watch 2 og iPad Air 3.

Den traditionelle iPad på 9,7 tommer fik ikke en opgradering i 2015, hvilket ellers plejer at være en årligt tilbagevendende begivenhed, så iPad Air 3 er nærmest forsinket.

Læs også: Første foto og video af den kommende mindre iPhone 6c

I stedet fik vi iPad mini 4 og iPad Pro, og nu burde der så være plads i Apples kalender til iPad Air 3.

iPad Air 3 design

En nyligt lækket designskitse viser, at iPad Air 3 godt kunne blive udstyret med en højttaler i hvert hjørne ligesom på iPad Pro.

iPad Air 3 skitse

Samtidig kom der rygter om, at iPad Air 3 vil blive den første iPad med LED blitz sammen med et opgraderet kamera, der nu vil lyde på 12 MP.

Om Apple formår at gøre iPad Air 3 endnu tyndere end sin ganske slanke forgænger vides ikke.

iPad Air 3 specifikationer

Som det sig hør og bør med en ny generation iPad, vil processoren blive opgraderet i iPad Air 3, og et godt bud vil lyde på den samme kraftfulde A9X chip, der også sidder i iPad Pro.

iPad Air 2 har 2 GB RAM, og iPad Pro har 4 GB, så iPad Air 3 burde mindst få 3 GB RAM.

Skærmstørrelsen bliver efter al sandsynlighed fortsat på 9,7 tommer, men der har været rygter fremme om, at opløsningen vil gå fra Air 2's 2048 x 1536 px til en 4K-lignende opløsning på 3112 x 2334, hvilket vil resultere i en pixeltæthed på 401 PPI.

iPad Air 3

Det ville være en imponerende skærm at se på, men rygtet fra kinesiske MyDrivers er ikke blevet bekræftet af andre kilder.

Læs også: Interessant design-konceptvideo af iPhone 7 og iOS 10

Apple arbejder angiveligt på at få deres avancerede 3D Touch teknologi fra iPhone 6s modellerne til at virke på større skærme også, men om de bliver klar til iPad Air 3 er usikkert.

iPad Air 3 ventes desuden at komme iOS 9 software installeret.

Apples afsløringsevent bliver afholdt den 14. marts ifølge 9to5Mac.


Kilde: Pocket-Lint