Sådan får du nemt få alle de apps du skal bruge på Huawei-mobilen

annonce - 07-04-2020 15:06

Den nye P40 Pro bruger Huaweis eget HMS-styresystem. Det er intet problem at få adgang til de apps og tjenester du er vant til at bruge, uanset hvilken mobil du kommer fra. Sådan kommer du nemt i gang …

Grundet den amerikanske handelsblokade leveres Huaweis nye smartphones ikke med Googles apps og styresystem. Brugerfladen er dog som man kender den fra andre Huawei-mobiler og vil virke velkendt for enhver Android-bruger. Selv Apple-folket vil føle sig hjemme, da Huaweis mobiler har en simpel og brugervenlig menu-struktur.

Det er heller ikke noget problem at få apps til mobilen. Du kan nemt få dem du er vant til. Ikke alle apps er tilgængelige på Huaweis egen appbutik endnu, men der findes andre veje, som er lige så nemme.

Med appen Phone Clone den kan du overføre alt indhold fra din gamle smartphone til den din nye Huawei-mobil. Det gælder uanset om din gamle mobil er en anden Huawei-mobil eller en hvilken som helst anden Android-mobil.

Appen forbinder de to mobiler, og så kan du vælge det indhold du vil have overført – kalender, kontakter, beskeder, dokumenter, musik, indstillinger og ikke mindst apps. Når overførslen er foretaget, ligger alle apps fra din gamle smartphone på din nye Huawei-mobil. De fleste vil virke helt som du er vant til. Det gælder eksempelvis Facebook, Instagram, Messenger, LinkedIn, e-Boks, Rejseplanen, Dropbox, Spotify, Sonos og mange andre.


Læs mere...