Sådan ser iPhone 6 ud - Opdateret kl. 14.08

edbpriser.dk 23-12-46617 20:06

Opdateret: Det lader desværre til, at vi har været for hurtige på aftrækkeren og stolet for meget på det ellers seriøse site, CNET, idet en af vores brugere på Facebook har gjort os opmærksom på, at billedet bare er en koncept rendering.

Ifølge vores Facebook bruger stammer billederne fra to argentinske designere: Thomas Moyano og Nicolàs Aichino, der har uploadet billederne her .

Vi beklager at være løbet med en halv vind, men som sagt plejer CNET at være pålideligheden selv og vores kinesiske er lidt rustent.

 

China Telecom, der er verdens største mobilselskab med 700 millioner kunder, har udsendt billedet her på siden af iPhone 6 på det kinesiske svar på Twitter, kaldet Weibo.

Billedet er nu blevet slettet igen, men det var naturligvis blevet gemt af Sina News, der har delt det med resten af verden.

Læs også: Apple når måske ikke at få safirglas klar til iPhone 6

China Telecom har dermed bekræftet både udseende, navn og slogan på Apples næste mobil, der altså bliver med rundere former a la iPad Air og kommer i tre farver, hedder iPhone 6 og får sloganet "Even Better".

Officielt iPhone 6 billede fra China Telecom på Weibo
Officielt iPhone 6 billede fra China Telecom på Weibo.

China Telecom har gjort det før

Det kinesiske mobilselskab lavede et lignende stunt sidste år, da de afslørede lanceringsdatoen for iPhone 5s og 5c, inden Apple selv havde haft mulighed for det.

Apple er nok ikke så glade for, at alle deres hemmeligheder bliver afsløret før tid, men med så mange potentielle kunder bliver det kinesiske TDC nok heller ikke boykottet på grund af denne smutter.

Læs også: iPhone 6 får nyt Lightning kabel

Nu mangler vi så bare, at China Telecom kommer med en dato og måske nogle specifikationer...

Følg de seneste nyheder og rygter om iPhone 6 her - og bliv skrevet op til vores dedikerede iPhone 6 nyhedsbrev


Via CNET