Sådan ser Samsung Galaxy S7 Edge ud

edbpriser.dk 10-04-48080 01:20

Samsung Galaxy S7 Edge kommer stort set til at ligne sin forgænger, ifølge den sædvanligvis pålidelige Evan Blass, som har postet ovenstående billede på Twitter tidligere i dag.

Men det gør bestemt heller ikke noget, for Samsung Galaxy S6 og S6 Edge er nok de flotteste smartphones på markedet i dag.

Læs også: Samsung fokuserer på virtual reality med Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge lader dog til at blive lidt tykkere end deres tidligere inkarnationer, som man kan se på nedenstående billeder fra et par asiatiske læk.

Samsung Galaxy S7 Edge fra asiatiske læk

Større batteri i Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Grunden til, at Samsung Galaxy S7 og S7 Edge bliver lidt tykkere, er efter sigende, at de begge får et ordentligt løft på batteri-siden, der da også var et af kritikpunkterne ved S6 modellerne.

Ifølge Pocket-lint vil batterikapaciteten gå fra 2.600 mAh til hele 3.600 mAh i Samsung Galaxy S7 Edge.

Det betyder ikke nødvendigvis, at batteritiden bliver meget længere, da det kommer an på hardwarens forbrug af strøm og softwarens styring af dette, men det lover unægtelig godt.

Samtidig er der rygter om, at Samsung igen vil gøre deres Galaxy flagskibe vandtætte, men det kan du læse mere om i næste link, der også byder på et par andre nyheder.

Læs også: Samsung ansat fortæller alt om Galaxy S7 og S7 Edge

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge forventes at blive præsenteret ved et event den 21. februar i forbindelse med Mobile World Congress.


Yderligere kilde: Android Central