Sådan streamer du VM i fodbold på PC, tablet eller mobil

edbpriser.dk 12-06-2014 16:32

VM i fodbold sparkes i gang i Brasilien i aften, men selvom sommervarmen og -ferien dikterer, at du skal bevæge dig udenfor, kan du nemt tage fodboldkampen med dig på din mobil, tablet eller bærbare PC.

Det er nemlig i dag ikke noget problem at følge med i årets fodboldbrag, så længe du bare har adgang til internettet på den ene eller anden måde.

VM i fodbold på DR TV

Du betaler højst sandsynligt allerede licens, så det er oplagt at se live TV på DR TV, hvor du kan se alle kanalerne fra statsradiofonien.

Du kan også downloade en app til din tablet eller mobiltelefon, der sjovt nok også hedder DR TV, og den er tilgængelig til både Apples iOS, Android og Windows Phone 8.

En hurtig afprøvning af Windows Phone 8 app'en af undertegnede viste en meget velfungerende app, der viste live TV uden problemer, men oplevelsen er nok afhængig af signalstyrken på det sted, du opholder dig, når du vil se fodboldkampen.

Under alle omstændigheder skulle alle som udgangspunkt være dækket ind med de kampe, der bliver vist på DR.

VM i fodbold på TV 2 Play

Det er ikke helt så ligetil at se VM kampene på TV 2, da det her kræver et abonnement på TV 2 Play.

De første 30 dage er dog gratis, så hvis du timer det rigtigt, kan du lige nå at få finalen med den 13. juli uden at behøve at betale.

Til gengæld ser det ifølge "Vilkår og betingelser" på TV 2's hjemmeside ud til, at TV 2 Play fungerer bedst på PC eller Mac samt iPad, iPhone og iPod.

Har du en Android smartphone fra Samsung, lader det ikke til, at du kan se kampene live med TV 2 Play, da de skriver om dem:

"Androidbaserede smartphones fra Samsung kan på nuværende tidspunkt kun afspille on demand programmer, men ikke live-TV, som er DRM-krypteret. TV 2 PLAY arbejder på en løsning."

Så det er nok anbefalelsesværdigt lige at tjekke med TV 2 Play, om din smartphone eller tablet (hvis ikke det er en iPad) kan afspille live-TV.

Der er også en Windows Phone 8 app tilgængelig, men den får ikke pæne ord med på vejen af brugerne i Windows Store, så igen er det nok en god idé at tjekke med folkene hos TV 2 Play, om din Windows Phone 8 smartphone er understøttet af applikationen.

Men hvis du har mulighed for at bruge en PC, Mac eller en af Apples iDevices er der altså en god mulighed for at opleve de VM kampe, der bliver sendt af TV 2.

VM i Fodbold med YouSee

Hvis du har kabelt-TV og bredbånd fra YouSee, kan du uden yderligere omkostninger også hente en app til iOS og Android, der giver dig mulighed for at se Live TV på farten og dermed VM i fodbold.

Desværre er app'en til Windows Phone 8 ikke med Live TV delen på nuværende tidspunkt.

Se VM i fodbold overalt i verden med en Slingbox

Alternativt kan du investere i en Slingbox PRO-HD, der er en smart medieboks, du stiller op i dit hjem og forbinder med dit antennesignal.

Med den bliver hele din TV-pakke tilgængelig på nettet, som du så kan tilgå uanset, hvor i verden du er, så du også kan se VM i fodbold, når du er på ferie.

Læs mere om Slingbox PRO-HD her