Sagem DTR94160TA HD

edbpriser.dk 21-09-2009 15:04

D. 31. oktober 2009 slukkes der for det analoge TV signal til antenner i Danmark. Det betyder at alle der modtager TV via antenne skal ud og investere i en MPEG4 kompatibel modtagerboks for at undgå sort skærm efter d. 31. oktober 2009, medmindre man allerede har et TV med indbygget DVB-T MPEG4 tuner.

Her kommer producenter som bl.a. Sagem ind i billedet, da de allerede nu er klar med DVB-T modtager med MPEG4 understøttelse, som ydermere også er godkendte af Danmark nye TV-udbyder Boxer, som du formentlig allerede har hørt om i TV eller andre medier, dem kommer vi tilbage til senere.

Sagem DTR94160TA HD som vi skal kigge nærmere på denne gang, er først og fremmest en DVB-T modtagerboks med MPEG4 understøttelse, men byder også på en 160GB harddisk så den kan bruges som harddiskoptager. Ydermere har den indbygget kortlæser til betalings-tv, og her kommer TV-udbyderen Boxer ind i billedet, da de som de eneste, på nuværende tidspunkt, tilbyder betalings-tv via DVB-T nettet. Det betyder at du med en alm. stueantenne har mulighed for at modtage en lang række kanaler der førhen har været forbeholdt kabel-tv og parabol.