Samsung arbejder på sammenklappelig mobil

edbpriser.dk 30-10-2015 13:44

Samsung har længe haft en drøm om at lave en sammenklappelig mobil, hvor skærmen kunne foldes på midten og bredes ud til et stort flot display.

Og nu fortæller SamMobile, at de fra fortrolige kilder har oplysninger om, at Samsung kan være klar til at sende en sammenklappelig smartphone på udvalgte europæiske markeder - heriblandt Danmark - samt i hjemlandet Sydkorea allerede i januar 2016.

Læs også: Samsungs bøjelige batterier giver nye muligheder for wearables

Ifølge kilderne er det mobiltelefonen, der bliver udviklet under Project Valley kodenavnet, der nærmer sig en lancering.

Om Valley mobilen bliver helt foldbar eller "blot" kan bøjes til en V-form, vides ikke, men idet Valley betyder dal, der jo har form som et V, kan det være en ledetråd til Samsungs planer.

Samsung Flip koncept

Samsung har dog også haft en patent-ansøgning, der pegede på en helt sammenklappelig mobil, hvorfra nedenstående skitse er hentet.

Samsung patent skitse på foldbar mobil

Uanset formen på Samsungs mobil med fleksibel skærm, skal historien nok tages med et stort gran salt, for det vil være et meget stort skridt fra selskabets Edge smartphones, og januar er ikke langt væk.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S7 bliver snart afsløret

Men konceptet er tillokkende, som renderingerne her på siden også vidner om.

Foldbar mobil koncept