Samsung basker iPhone på hastigheden

edbpriser.dk 06-06-2013 16:09

Den svenske test har den uafhængige organisation Bredbandskollen stået for, og det er en omfattende en af slagsen.

Hele 1.2 millioner tests er blevet foretaget af svenske forbrugere fra januar til april 2013 ved hjælp af Bredbandskollens app, skriver DN.se.

Surt show for Apple... og Nokia
Bredbandskollen har testet de 50 mest populære mobile enheder til at surfe med i Sverige, og her sniger Apples iPhone 5 sig kun lige akkurat ind som nummer 13 - langt efter Samsung Galaxy S3 og S4 samt HTC One.

En del af forklaringen skal dog findes i, at Apple - heller ikke i Sverige - har valgt at optimere deres iPhone 5 til de svenske 4G-frekvenser, hvilket trækker mobiltelefonens præstation noget ned.

Det sure show for Nokia består i, at de ikke har en eneste mobiltelefon repræsenteret på Bredbandskollens liste over de 50 mest populære mobile enheder i Sverige, og det er jo næsten synd.

Samsung og HTC på toppen
Hele 5 ud 10 mobiltelefoner i top 10 kommer fra Samsung, som dermed har sat sig tungt - og flot - på det svenske 4G-marked og mobiltelefon markedet i det hele taget.

At HTC's anmelderroste HTC One kommer ind på en fornem 2. plads cementerer det fortjente comeback til den tidligere kæmpe på smartphone markedet.