Samsung er på vej med 12" tablet

edbpriser.dk 06-11-45602 16:00

Samsung har allerede vist vejen på smartphone markedet med deres GALAXY Note mobiltelefoner, der har store skærme på 5,55 tommer, og nu mener de åbenbart, at tiden er inde til at gøre det samme på tablet markedet.

Det er avisen The Korea Economic Daily, der fra kilder i industrien har erfaret, at Samsung arbejder på deres hidtil største tablet.

Læs også: Billeder af Nvidia tablet lækket

Samsung går imod tidens trend

Selvom vi har enkelte tablets på EDBpriser med skærme på 13,3 tommer, er tidens trend absolut mere orienteret mod de mindre og mere handy tablets som Google Nexus 7, iPad mini og Acer ICONIA B1. Men nu mener Samsung altså, at tiden er moden for større tablets.

Og det er de faktisk ikke ene om. Panasonic præsenterede en 4K 20 tommer tablet helt tilbage i februar, der dog er henvendt til professionelt brug. Toshiba er på vej med en 13,3 tommer tablet, og der er sågar rygter om, at Apple også overvejer at lave en større iPad.

Samsungs nye store tablet skulle blive på 12,2 tommer med en opløsning på 2560 x 1600 pixels og 300 ppi. Dermed kommer Samsung til - ligesom på mobilmarkedet - at kunne tilbyde en tablet, der svarer til ethvert kundebehov.

Samsung har lige nu tablets på markedet helt nede fra 7 tommer (5,55 tommer hvis man tæller deres "phablet", GALAXY Note, med) og op til 11,6 tommer med deres ATIV Smart Windows 8 PC.

Læs også: Lækkede billeder afslører: Nokia-tablet med Windows RT og 4G klar til september