Samsung fokuserer på virtual reality med Galaxy S7

edbpriser.dk 01-02-2016 10:18

Udover de nye Samsung Galaxy S7 modeller, som du kan læse mere om her, viser det sig nu, at Samsung også er klar til at vise nyt på virtual reality fronten.

Læs også: Langdistance trådløs opladning på vej til iPhone og iPad

I videoen, som du kan se herunder, er der fokus på en bruger med et Samsung Gear VR headset på, og videoen sluttes af med ordene: “Get ready to rethink what a phone can do”, hvilket kunne tyde på, at Samsung vil satse stort på virtual reality i forbindelse med præsentationen af Galaxy S7 mobilerne.

Bedre registrering i Samsung Gear VR?

Det øjeblik i videoen, hvor personen læner sig frem for at tage Samsungs mystiske sorte kasse, har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt Samsung har fået styr på positionstracking, hvilket betyder, at headsettet ikke kun kan registrere, at brugeren drejer hovedet og kigger op eller ned, men også kan registrere, om personen læner sig frem eller tilbage og til siderne.

Samsung Gear VR headset med kompatible smartphones

Det har VR headsets til mobiltelefoner indtil nu ikke været stærke nok til at kunne udregne, men måske har Samsung knækket denne hårde nød.

Læs også: The Verge: Windows Phone er død!

Om det så betyder, at der både kommer nye mobiltelefoner og et nyt Gear VR headset den 21. februar, må vi vente med at finde ud af.

 
Kilde: TechCrunch