Samsung GALAXY Gear 2 kommer allerede til januar

edbpriser.dk 31-05-45679 02:40

Det er avisen Korean Digital Times, som har opsnappet nyheden om, at Samsung allerede arbejder på deres næste smartwatch, skriver Pocket-lint.

Ifølge avisen var Samsungs første smartwatch, GALAXY Gear, sendt på markedet for at pirre folks nysgerrighed og tjekke efterspørgslen på dette nye produkt, mens GALAXY Gear 2 bliver et mere gennemarbejdet produkt.

Læs også: Nissan forbinder smartwatch med din bil

Det vil også være meget velkomment, da Samsungs første smartwatch kun er kompatibelt med den nye Samsung GALAXY Note 3 på nuværende tidspunkt.

Når Samsung GALAXY S4 får en Android-opdatering, vil den også kunne tale sammen med GALAXY Gear, men det er jo stadig et meget lille marked at sælge et helt nyt produkt til.

Samsung GALAXY Gear 2 bliver kompatibelt med alle Android mobiler

Samsung GALAXY Gear 2 vil åbne op for det kæmpe marked af Android mobiltelefoner ved at være kompatibelt med dem alle.

Samtidig er der rygter om, at Samsungs næste smartwatch vil få indbygget GPS og 4 GB hukommelse, så man faktisk kan bruge det, uden at have sin mobiltelefon med, når man for eksempel løber eller cykler sig en tur.

Læs også: Rygte: Microsoft laver Windows 8-ur i skudsikkert glas

Med muligheden for at afvikle apps og spille musik vil Samsungs GALAXY Gear 2 smartwatch efterhånden leve op til sit navn om at være smart, da mulighederne begynder at åbne sig for brugeren.

Samsung GALAXY Gear 2 bliver højst sandsynligt vist frem på CES messen i januar 2014, hvor Pocket-lint også håber på, at batteritiden har fået et kraftigt nøk opad, da der har været forlydender fremme om, at Samsungs første GALAXY Gear ikke engang har kunnet klare en hel dags brug, og det er i hvert fald ikke smart.

Samsung GALAXY Gear smartwatch