Samsung GALAXY mobil med indbygget projektor

edbpriser.dk 20-10-46281 21:30

For et par år siden kom Samsung med GALAXY Beam, der var den sydkoreanske producents første forsøg med en mobiltelefon med indbygget projektor.

Den model tog ikke ligefrem verden med storm, men Samsung har aldrig været bange for at sende mange modeller på markedet samtidig, og nu har de præsenteret Samsung GALAXY Beam 2 på det kinesiske marked, skriver Android Community.

Middelgode specifikationer men projektor!

Specifikationerne på Samsung GALAXY Beam 2 befinder sig i mellemklassen med en 4,66 tommer skærm i en beskeden opløsning på 480 x 800 px og en 1,2 GHz processor, der kører et lidt ældre Android 4.2 operativsystem.

Samsung GALAXY Beam 2

Til gengæld vækker den indbyggede projektor opsigt, da det nu engang er ganske smart at kunne blæse film eller YouTube-videoer op på væggen i et stort format og opleve dem med vennerne eller familien.

Læs også: Mirakelmateriale skal skabe tynde og smidige mobiltelefoner og fladskærme

Hvor stort billedet kan blive, og i hvilken opløsning projektoren kører, er Samsung ikke meget for at komme ud med på GALAXY Beam 2's officielle side, men dens forgænger kunne vise et billede på op til 50 tommer, så mon ikke også denne kan klare noget lignende.

Mere stilfuldt design på Samsung GALAXY Beam 2

Som du kan se på billedet herunder, er det ikke just åbenlyst, at Samsung GALAXY Beam 2 har fået puttet en projektor i toppen af mobilen.

Samsung GALAXY Beam 2 design

Kun en ganske diskret bule på bagsiden af mobiltelefonen indikerer, at Samsung har sat noget ekstra hardware i den ellers ganske fornuftigt udseende smartphone i metallisk design.

Læs også: Oplad din mobil på 30 sekunder

I første omgang kommer Samsung GALAXY Beam 2 kun på markedet i Kina til en endnu ukendt pris, men hvis den anden udgave af deres projektor-mobil bliver en succes der, finder den nok også vej til vores breddegrader.