Samsung GALAXY Note 4 får QHD opløsning og måske buet skærm

edbpriser.dk 02-05-46429 07:20

Samsung GALAXY Note 3 var tæt på at være den ultimative smartphone, da den blev lanceret sidste efterår med sin 5,7 tommer skærm, kraftige processor og et væld af muligheder.

Nu nærmer vi os så tiden, hvor Samsung GALAXY Note 4 bliver lanceret (i september højst sandsynligt), og det betyder, at informationerne om Samsungs næste Note phablet begynder at lække fra diverse kilder i produktionen.

Samsung afslører selv QHD skærmen før tid

Pudsigt nok står Samsung selv for det mest interessante læk indtil videre om GALAXY Note 4, da et Samsung mobilsite er kommet til at lække nogle specifikationer om den kommende phablet, skriver SlashGear.

Og som man kan se på nedenstående specifikationsoversigt, får en Samsung mobil med modelnummeret SM-N910A (Note 3 hedder SM-N900X) en QHD skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels, hvilket kun LG's nye flagskib G3 er udstyret med indtil videre.

Samsung GALAXY Note 4 specifikationer

De mange pixels bliver ifølge SlashGears oplysninger fordelt på en 5,7 tommer skærm, så Samsung GALAXY Note 4 får altså ikke større skærm end sin forgænger.

Læs også: iPhone er dobbelt så dyr som Android

Til gengæld bliver den næste Samsung phablet udstyret med en ny kraftig Snapdragon 805 processor på 2,5 GHz, 3 eller 4 GB RAM, et 16 (måske 20) MP kamera, og så er der flere rygter, der peger på, at Samsung GALAXY Note 4 bliver den første Android mobil, der kommer med en 64-bit chip ligesom Apples iPhone 5s.

Buet tre-sidet skærm på Samsung GALAXY Note 4

Et nyt Samsung patent, som TechRadar har opfanget, har sat gang i spekulationerne om Samsungs planer med navigeringen på deres mobiltelefoner.

På skitsen fra patentet herunder kan man se, at Samsung går med planer om at rykke nogle af telefonens genveje ud på siden af mobilen, så der frigøres mere plads på hovedskærmen.

Samsung tre-sidet mobil patent skitse

Hvordan Samsung vil holde styr på, hvornår man trykker på ikonerne på siden, og hvornår man bare holder på sin mobiltelefon, står lige nu hen i det uvisse, men de har tidligere eksperimenteret med konceptet.

Samsung mobil med kurvet display

Hvor langt de er i udviklingen, vides heller ikke, men Samsung direktør, Lee Younghee, fortalte for nyligt, at selskabet skam arbejder på en Samsung GALAXY Note 4 med buet skærm.

Læs også: Nu kommer der 3D hologrammer i mobiltelefonen

Designet på Samsung GALAXY Note 4 er dog ikke endeligt fastlagt, så det er ikke sikkert, at sydkoreanerne når at få den buede skærm klar til den nye phablet, men der bliver arbejdet på sagen.

Der er sågar rygter om, at Samsung vil komme med to udgaver af GALAXY Note 4 - en med normal flad skærm og en Limited Edition med den buede skærm, ligesom der efter sigende er en super Samsung GALAXY S5 på vej.