Samsung GALAXY Note III kommer i fire udgaver

edbpriser.dk 10-07-2013 11:33

Samsungs kæmpe mobiltelefon, der bevæger sig på grænsen til at være en tablet og derfor kærligt bliver kaldt en phablet, kommer i en tredje inkarnation senere på året.

Og ifølge nye rygter har Samsung planer om at ramme meget bredt med GALAXY Note III.

Fire modeller med forskellige specs

Alle udgaver af Samsung GALAXY Note III vil komme med de samme applikationer, processorer og hardware platform, men vil blive tilgængelige med forskellige skærme, kameraer, kabinet-materialer og prismærker.

Læs også: De bedste abonnementer på EDBprisers mest populære mobiltelefoner

Topmodellen skulle blive en Limited Edition med en brudsikker AMOLED skærm, metal kabinet og et 13 MP bagudvendt kamera.

Den næste model af Samsung GALAXY Note III kommer også med et 13 MP kamera, en normal AMOLED skærm og indpakket i et kabinet af plastik.

LCD skærm i de billigste GALAXY Note III

Tredje og fjerde version skulle komme med LCD skærme i en plastik indpakning - den tredje med 13 MP kameraet, mens den fjerde og billigste model må nøjes med et 8 MP kamera.

At Samsung vælger at producere to modeller af GALAXY Note III med LCD skærm i stedet for AMOLED, giver dem mulighed for at tilbyde deres phablet til en billigere pris.

Idéen er naturligvis at appellere til så bred en målgruppe som muligt, som så kan vælge den model, der passer til lige netop deres behov og pengepung.

Samsung GALAXY Note III skulle komme på markedet sidst på året.