Samsung GALAXY S5 har legeplads til børnene

edbpriser.dk 04-03-2014 13:54

Samsung har aldrig været blege for at skæve til konkurrenterne og tage det bedste fra dem for så at inkludere det i selskabets egne mobiltelefoner.

I Samsung GALAXY S5 finder man både fingeraftrykslæseren fra iPhone 5s, en fitness app der til forveksling ligner Endomondo, og så er GALAXY S5 blevet vand- og støvtæt ligesom Sonys Xperia Z-mobiler.

Læs også: Her er Samsung GALAXY S5

Samsung nøjes dog ikke med at kopiere de andres fede features. Fingeraftrykslæseren i Samsung GALAXY S5 kan bruges til at verificere køb med PayPal, deres S Health Fitness app er mere avanceret end Endomondo, og modstandsdygtigheden overfor vand og støv er endnu bedre end hos Sonys seneste modeller.

Disse features er imidlertid ikke de eneste nyheder i Samsungs topmodel, der rammer butikkerne i næste måned.

Afgrænset legeplads til børnene i Samsung GALAXY S5

Samsung har også været forbi Windows Phone 8 og lånt dette styresystems mulighed for at lave en legeplads til børnene, skriver Pocket-lint.

Kids Mode i Samsung GALAXY S5 er ganske enkelt et specielt område lavet til børn, hvor forældrene kan definere, hvilke applikationer børnene har adgang til.

Samsung GALAXY S5 Kids Mode

Samtidig - og lige så vigtigt - har børnene ikke adgang til resten af mobiltelefonens funktioner, så de ikke pludselig har sendt en selfie, hvor de piller næse, til alle dine Outlook-kontakter.

Og igen har Samsung gjort funktionen lidt bedre end konkurrenternes ved at inkludere nogle nye applikationer, som børnene kan lege med.

Kids Mode i Samsung GALAXY S5 byder således på en kamera app, der sætter sjove briller, skæg og næser på de personer, man tager billeder af ved hjælp af kameraets ansigtsgenkendelse.

Billeder og video skudt med denne app gemmes i et specielt børne galleri, der kun giver adgang til børnenes materiale og ikke ejeren af mobiltelefonens billeder og video.

En stemmeoptager lader børnene indtale eller synge noget, som bliver gemt i telefonen, og som børnene derefter kan få gentaget af Samsung GALAXY S5 i form af en robot, en alligator, en elg eller noget helt andet.

Sidst men ikke mindst er der et tegneprogram til familiens mindste, hvor de kan slå sig løs og lave billeder med blyant, pensel og forskellige stempler, og tegningerne kan gemmes og siden deles - sidstnævnte dog kun sammen med en voksen.

Styrket forældrekontrol på Samsung GALAXY S5

Udover at styre hvilke applikationer børnene har adgang til, kan forældre også lave en tidsbegrænsning på, hvor lang tid børnene må spille om dagen.

Læs også: Den store femkamp: Samsung Galaxy S5, Google Nexus 5 og iPhone 5s

Forældrene kan desuden se statistik på, hvor meget tid børnene har brugt på hver applikation.

Samsung GALAXY S5 kommer i butikkerne den 11. april.