Samsung Galaxy S6 ligner en ny smartphone-konge

edbpriser.dk 05-07-47089 09:23

Samsung Galaxy S6 bliver ifølge BGR en flot smartphone i metal og glas, der kommer til at imponere med sin 5,1 tommer Quad HD skærm med en utrolig pixeltæthed på 577 ppi - til sammenligning har iPhone 6 og iPhone 6 Plus en ppi på henholdsvis 401 og 326.

Processoren i Samsung Galaxy S6 bliver en 64-bit CPU med hele otte kerner, der vil være 50% hurtigere end chippen i Samsung Galaxy S5.

Der kommer efter sigende også indbygget trådløs opladning i Samsung Galaxy S6, og den vil samtidig få en smart opladningsfunktion, der giver fire timers brug efter bare 10 minutters opladning.

Læs også: Flotte AAA-mobiler fra Samsung på vej

Købere af Samsung Galaxy S6 vil kunne vælge mellem 32, 64 eller 128 GB lagerplads.

Samsung Galaxy S6 koncept

Store kamera forbedringer i Samsung Galaxy S6

Kamera-siden får også en ordentlig overhaling med Samsung Galaxy S6, da den får et 20 MP bagudvendt kamera og et 5 MP frontvendt kamera.

Samsung har også lige skrevet et blog indlæg om kameradelen i Samsung Galaxy S6, hvor de fortæller, hvordan de har arbejdet med at gøre kameraet så professionelt og samtidig så enkelt for brugeren at benytte som muligt.

Samsung Galaxy S6 kommer med Samsung Pay

Som vanligt har Samsung skævet ikke så lidt til Apple, og det gælder for Samsung Galaxy S6 både for det ventede udseende (som du kan se koncept tegninger af her på siden) og muligheden for at bruge mobiltelefonen som betalingsmiddel.

Samsung introducerer nemlig, ifølge BGR's oplysninger, Samsung Pay med Samsung Galaxy S6, der fra start skulle være kompatibelt med 90% de eksisterende magnetstribe-betalingsterminaler og NFC betalingsstederne.

Samsung Galaxy S6 koncept

Samsung Galaxy S6 får en renere brugerflade

Den mest friske nyhed om Samsung Galaxy S6 er, at Samsung vil undlade at installere mange af de programmer, som det ellers har været kendetegnende for firmaet at fylde deres smartphones med.

Problemet har bare været, at der ikke er særlig mange, som bruger dem, og det har ofte været et kritikpunkt, som sydkoreanerne nu ser ud til at have taget til efterretning.

Læs også: Billig Xperia smartphone på vej

Samsung Galaxy S6 vil dog stadig få Samsungs egen TouchWiz brugerflade ovenpå Android 5.0 Lollipop styresystemet, og det vil (naturligvis) være den hurtigste version til dato.

Microsofts OneNote, OneDrive, Office Mobile og Skype vil også være installeret, da de to selskaber netop har indgået aftale om dette.

Både en Samsung Galaxy S6 og en Samsung Galaxy S Edge

Den 1. marts har Samsung indkaldt til pressemøde, hvor det ventes, at de vil løfte sløret for Samsung Galaxy S6 og muligvis også en Samsung Galaxy S Edge, der får en eller måske to buede skærmsider i stil med Samsung Galaxy Note Edge.

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy S6 kommer til salg 22. marts

Der er også spritnye informationer om salgsdatoen for Samsung Galaxy S6 fra Phone Arena, som har fået fingre i et internt Samsung memo, der forbyder de ansatte at tage ferie fra den 22/3 - 30/3 og 19/4 - 27/4 2015.

Det er straks blevet udlagt til, at Samsung Galaxy S6 bliver sat til salg den 22. marts, og Samsung Galaxy S Edge så kommer i handlen den 19. april, men om det holder vand, er endnu ganske usikkert.

Læs også: Samsung Galaxy S6 og S Edge er lige på trapperne

Heldigvis er der ikke så lang tid til den 1. marts, hvor alle de andre producenter måske får en ny reference-model at måle deres egne topmodeller op imod, og brugerne får en ny smartphone-konge at hige efter.